Min Historie.

Min historie : Jeg sælger ejendommen da jeg ønsker at lave noget andet, om du er håndværker eller invester, så kan du her få en god ejendom til billige penge, jeg har i nok 5 år. tænkt på at sælge ejendommen, men aldrig rigtig fået taget mig helt sammen, altså ikke før i 2019. altså sidste år.

Jeg lagde vejen forbi de lokale ejendomsmæglere i Hornbæk (undtagen Danbolig), og giver de 2 andre alle dokumenter, og spørger om de kan og vil sælge min ejendom, det siger de begge at det kan de, men der er ikke en eneste af dem som vender tilbage med noget som helst, selv om jeg var indstillet på at underskrive en formidlingsaftale.

Her efter bliver jeg anbefalet Home i Helsingør, jeg kører forbi og spørger om de kan og vil sælge ejendommen og underskriver i øvrigt samme dag en aftale.

Ejendomsmægleren der fik ejendommen til salg, holder imidlertid op ved Home, og jeg opsiger kort efter aftalen. således jeg frit selv kan sælge min ejendom til dig.

Hvis du har spørgsmål. ring eller sms gerne til 40333400

Så du kan få 🙂 altså købe min ejendom, jeg er halv jyde så jeg er til at handle med hvis du er seriøs, prisen er billig så så meget snakk.

Købte i 2006 en grund på over 10.000 m2 skulle jo bruge den til et eller andet, og det blev så til en udstykning og opførelse af ejendommen på de 832. m2.

I øvrigt var det et tilfælde jeg selv købte grunden i 2006. og byggede i perioden 2009-2011, jeg var igennem flere ideer i perioden 2006 – 2009. før jeg endelig besluttede mig for at det var dette her jeg ville bygge, og på hvilken grundudstykning jeg ville bygge på.

Så kan godt sige det var ikke planlagt, det er vel ok at have bygget en ejendom i denne her størrelse, uden at have bygget hus før, men så kan jeg sige at jeg gjorde det.

At jeg var lidt uheldig i slut 2009. 5 dage efter rejsegilde hvor fik jeg først en støre hjerneblødning, hvilket der var nogle bank ansatte der straks udnyttede, men nok om det for jeg blev jo rask, dog nok først helst rask omkring 2014-2015.

Dem der dengang udnyttede at jeg fik en hjerneblødning, har jeg måtte have et lille opgør med, men på den lidt mere humoristisk måde, man skal altid have et smil uanset hvad.

Jeg fik da heldigvis bygget min ejendom færdig i samme periode jeg var syg, selv om Banken konstant var på narken af mig.

Men alligevel har det været både sjovt og spændende, nu var planen godt nok at bygge mere, som du kan se på tegning at det er planlagt, men jeg blev jo syg og i dag gider jeg helt ærligt ikke, jeg vil noget andet og ejendommen er ikke med i min plan.

Men vil du som køber af min ejendom bygge en ejendom mere, vil jeg meget gerne hjælpe dig.

Jeg sælger også for at få nogle drømme opfyldt, og at have fokus på noget andet, hvilket er lidt nemmere når man har en ejendom med en restgæld på kun omkring 950.000 kr. og den vel kan sælges for mere 🙂

At jeg selv har brugt 9-10.000.000 kr. på at opfører ejendommen med grund ca. 1.000.000 kr. er jo som det er, jeg har gudskelov ikke taget noget afdragsfrit lån for så ville det gøre av. i 2019.

Jeg står med min ejendom, og en gæld på 950.000 kr. og så et pantebrev på 4.300.000 kr. jeg skal jo betale restgælden ved salg, og har derefter ikke længer brug for pantebrevet, du kan få det, om du vil bruge det eller ej.

Men som sagt det var den ejendom, nu har jeg prøvet det i 10 år. og det er tid til at prøve noget andet.

Det var så min historie, og du får billeder fra hele byggeriet, mere end der er delt her på Nyejendom.dk der vil blive delt nogle flere billeder.

Standard for hele ejendommen. Godt lejemål bygget i bedste bolig standard beliggende i Espergærde 2 min til motorvejen. 25 min til Rådhuspladsen. 10 minutter til Helsingør centrum. Lejemål er nemme at opdele eller lægge flere sammen. Ejendommen har elektrisk port. 400 V 16A Ejendommen er fuldisoleret med 300 mm isolering, termoruder. Flisebelægning klinker med gulvvarme i underetage. Parket gulve på 1 salen & central radiator varme. Her er plads til at du kan have et lille værksted. Og lager faciliteter på samme sted. Om det er en webbutik, eller håndværker forretning, murer, tømmer, maler, elektriker. gartner eller andet lydstudie, øvelokale. Her er både bad og køkken. Lejemålet kan tilpasses til dine behov
Ejendom fra 2010 Udlejnings ejendom der kan benyttes selv og som køber kan leje resten ud af.

mvh.

Carsten Storbjerg Skaarup

Telefon 40 333 400

Søvej 5. 3100 Hornbæk
Copyright © Elvagten | 80 20 20 80 | Design zeeland.dk